Uw notariskantoor in Den Haag en omstreken

Een testament in Den Haag

Met een testament verklaart u wat er na uw overlijden met uw nalatenschap moet gebeuren. Vooral als u specifieke wensen heeft, is het belangrijk deze vast te laten leggen. Een testament is vaak ook van belang als u uw vermogen op een fiscaal gunstige manier wilt nalaten. Het opstellen van een testament behoort tot de taken van een notaris. Deze kan u advies geven over uw testament en over het opnemen van verschillende regelingen.

Uw testament professioneel opgesteld

Voor het opstellen van uw testament in Den Haag of in de omgeving van Den Haag bent u aan het juiste adres bij 0900 Notarissen; uw notaris in Den Haag. Wij helpen u graag bij het opnemen van verschillende bepalingen in uw testament. Hierbij kunt u denken aan een executeurenbenoeming, voogdijregeling, erfstelling en legaten of een privéclausule. Iedereen die ouder is dan zestien jaar kan een testament laten opstellen. In Den Haag zorgen onze notarissen tevens voor de inschrijving van het testament in het Centraal Testamenten Register. Wilt u er zeker van zijn dat na uw overlijden alles voor uw nabestaanden goed is geregeld? Laat onze specialisten in Dan Haag dan een testament voor u opstellen. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging