Uw notariskantoor in Den Haag en omstreken

Een samenlevingscontract in Den Haag

Als u gaat samenwonen, moeten er veel dingen worden geregeld. Zo is het onder andere een goede stap om het samenwonen officieel te maken door het opstellen van een samenlevingscontract. Een samenlevingscontract is een overeenkomst tussen twee ongehuwde partners die op een rechtszekere wijze samen willen wonen. In dit samenlevingscontract worden afspraken vastgelegd over bijvoorbeeld de verdeling van de kosten in de huishouding en de financiële bijdrage van beide partners, het gebruik van bankrekeningen en zaken die met de woning te maken hebben.

Een samenlevingscontract laten opstellen?

In Den Haag en in de omgeving van Den Haag kunt u voor het opstellen van een samenlevingscontract gebruik maken van de diensten van 0900 Notarissen; uw notaris in Den Haag. Wij vertellen u wat een samenlevingscontract voor u kan betekenen en geven u graag advies over de regels omtrent samenwonen. Door middel van een samenlevingscontract gaan u en uw partner een wettelijke overeenkomst met elkaar aan en bent u verplicht om elkaar te beschermen en voor elkaar te zorgen. Ook bent u beide beschermd, mocht de ander iets overkomen. In Den Haag en in de omgeving van Den Haag voorzien wij u en uw partner graag van een gunstig samenlevingscontract. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak op ons notariskantoor in Den Haag.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging