Uw notariskantoor in Den Haag en omstreken

Een notariële akte in Den Haag

In sommige gevallen schrijft de wet u voor dat bepaalde afspraken moeten worden vastgelegd door een notaris, in andere situaties wilt u zelf graag belangrijke zaken vastleggen op papier. Welke reden u ook heeft voor het inschakelen van een notaris, deze kan de afspraken voor u vastleggen in een notariële akte. Een notariële akte is een document dat door een notaris is opgesteld en gewaarmerkt. Hierbij gaat het vooral om afspraken op het gebied van personen- en familierecht, onroerendezaak recht en het rechtspersonenrecht. Ook kunt u een notaris vragen om andere afspraken voor u vast te laten leggen in een notariële akte. Uw notaris in Den Haag; 0900 Notarissen, kan in Den Haag voor u een notariële akte opstellen.

Een notariële akte laten opstellen?

Wilt u in Den Haag of in de omgeving van Den Haag een notariële akte laten opstellen? U kunt bij onze notarissen terecht. Wij vertellen u welke wettelijke rechten en plichten u heeft. Aan de hand van ons gesprek stellen wij de notariële akte op. We sturen u een kopie van het concept, dat u thuis rustig kunt nalezen. Als u het eens bent met de tekst en de inhoud van de akte, maken we een nieuwe afspraak bij ons in Den Haag om de notariële akte te ondertekenen. Wij bewaren vervolgens de officiële akte in onze kluis en geven u een afschrift mee. Zo heeft u altijd een kopie van de notariële akte in huis. Wilt u in Den Haag uw afspraken vastleggen in een notariële akte? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging